Concert a l’Auditori de Terrassa

El Cor Gospel Girona col.labora amb la ONG Provalores, en el concert que tindrà lloc el dia 15 d’Octubre a les 21.00h a l’Auditori de Terrassa.

Concert a Pont Major

En motiu de la festa major del barri de Pont Major, el dia 19 de setembre Kérigma ofereix el primer concert després de vacances.

Càsting 1 de setembre

Després d’un mes de vacances, ja tots comencem a tenir ganes de tornar a cantar. Així que hem preparat un petit càsting per si tu també vols cantar amb nosaltres. T’esperarem el dimarts dia 1 de setembre a les 8.00h del vespre al centre cívic de Pedret.

Pròxim càsting

Et vas perdre el primer càsting?

El que vam realitzar al mes de Juny, va ser tot un èxit. Vam incorporar quatre noves veus al nostre cor, però encara estem esperant la teva! Anima’t a participar en el pròxim càsting que hem organitzat. Només cal que assisteixis dijous dia 23 de juliol a 2/4 de 9h del vespre al Centre Cívic de Pont Major.

Últim concert de la temporada

Estimats amics del Gospel,

ja s’acaba la temporada 2008-2009 i amb aquesta, l’últim concert que ofereix Kérigma. Si encara no ens heu escoltat, us convidem a venir el pròxim divendres dia 17 de juliol a les 21.30h a l’Ateneu de Celrà.

Us hi esperem!

Concert a Banyoles

El divendres dia 10 de juliol a les 22.00h, viu el Gospel als Banys Vells de Banyoles!

Concert a Olot

El diumenge dia 28 de Juny a les 18.30h, us esperem al concert de Gospel a Casal Marià d’Olot.

Activitat a Anglès

El diumenge dia 14 de Juny a les 19.00h, Kérigma participa a les activitats de l’Església Evangelista d’Anglès als Jardins de Can Sendra.

Activitat al Centre Cívic de Pont Major

Aquest pròxim divendres dia 12 de Juny a les 20.30h, Kérigma participa a les activitats de final de curs que tenen programades al nostre local d’assaig dels Dijous.

Hi esteu tots convidats!

Càsting

Benvolguts amics del Gospel,

Si teniu ganes de cantar amb nosaltres, el pròxim dijous dia 4 de Juny, hem preparat un petit càsting per a què us pogueu incorporar a KÉRIGMA – Cor Gospel Girona.

Si us animeu podeu venir a 2/4 de 9h del vespre al Centre Cívic de Pont Major.

Us hi esperem!